Ouderraad (OR)

Wie zitten er in de Ouderraad?

De OR heeft momenteel 16 leden:

Vincent van der Molen - voorzitter
Josine van Dorst - secretaris
Maurice van den Heuvel - penningmeester

Marc van den Berg
Ted Elsenmulder
Jacoba van den Honert
Suzanne Kolijn
Jeroen Snel
Christien van de Velde
Maarten van der Velden
Carolina Boer
Mirjam Zuiderwijk
Paul de Heer

Fleur van Deelen (team)
Daisy Kelder (team)
Sharon Schouwenaar (team)

Wat is een Ouderraad (OR)?

Onze school heeft een Ouderraad. Deze wil de samenwerking tussen leerkrachten en ouders bevorderen. In de praktijk betekent dit dat de OR de leerkrachten een hoop praktische werkzaamheden uit handen neemt.
Hierbij moet u denken aan activiteiten rondom de feestdagen zoals: Sinterklaas, het Kerstfeest, het Voorjaarsfeest, het Paasontbijt, sportdagen en het traditionele Zomerfeest.

De OR bestaat uit een aantal ouders en vergadert ongeveer zeven keer per jaar. Om de communicatie met het schoolteam goed te laten verlopen, zijn ook twee leden van het team bij de vergaderingen aanwezig.

Hoe bereiken wij u?

Aangezien de OR de ouders vertegenwoordigt, is het natuurlijk van belang, dat zij ook de ouders informeert en zonodig raadpleegt.
De OR bericht regelmatig via de nieuwsbrief van de school.

Hoe kunt u de OR bereiken?

De OR is er ook voor de ouders. De OR wil daarom zo goed mogelijk bereikbaar zijn voor de ouders. Alle leden van de OR kunnen altijd aangesproken worden voor zaken waar u als ouder vragen over heeft. Dit kan gewoon door de leden in de school aan te spreken of u kunt een email sturen aan: or@profcasimirschool.nl

Wij wensen u en uw kind(eren) een fijne schooltijd toe!